De nieuwe waterspeelplaats klaar voor gebruik, 18 april 2018

Vanaf komend weekend kunnen de kinderen in de haven lekker kliederen met water in de nieuwe speelplaats op een vlot. De attributen staan op de plek, ook is een veilige valdempende vloer gelegd en vandaag is het hek geplaatst. Het geheel blijkt al ‘volwassen-proof’ te zijn!

 
     

 

 

 

de haven in avondzon, 4 april 

 

 

het seizoen kan beginnen, 28 maart 

op woensdag 28 maart hebben de medewerkers van de jachthaven (Piet, Hans, Bob, Dick en Desirée) de handen uit de mouwen gestoken, om ervoor te zorgen dat alles weer glimt en blinkt voordat het seizoen in het paasweekend van start kan: havenkantoor en toiletruimtes zijn flink onderhanden genomen, het water staat weer op de steiger en de werkzaamheden aan de passantensteiger naderen het eind. Ook is de mailing voor de ligplaatshouders ingepakt en bijna klaar om verstuurd te worden.

U bent weer van harte welkom! 

 

 

 

 

 

 

 

Havendag met zeilwedstrijd vindt plaats op zaterdag 28 april 2018

meer informatie over de Havendag en de zomerfactuur ontvangen ligplaatshouders begin april

 

update vorderingen passantensteiger, 21 maart 

   

 

 

voorjaarswerkzaamehden in de jachthaven, 14 maart

De werkzaamheden aan de passantensteiger vorderen gestaag, de steigers zijn voor een groot deel afgespoten en de viooltjes zijn weer geplant. Het seizoen staat voor de deur ..​

 

 
 

 

kruiend ijs, 1 maart 

Door harde wind en felle zon was tot nu toe geen ijsgang in de jachthaven, maar vandaag waaide vanuit het oosten ijs en bevroren golfslag de haven binnen.

(met dank aan Piet Ridderikhof voor een deel van de foto’s)