Laatste nieuws 2020

Stormachtige paasdagen 2021

Het seizoen is ontstuimig begonnen. Tijdens de zeer koude paasdagen wisselen flinke buien met hagel, sneeuw en af en toe windkracht 10 af met prachtige blauwe luchten.

Wijziging bedieningstijden o.a. Ketelbrug m.i.v. 1 april 2021

Bijgaand een overzicht van de gewijzigde bedieningstijden van de Randmeren, het Ramsdiep en het Ketelmeer m.i.v. 1 april 2021: PDF bedieningstijden Randmeren, Ramsdiep, Ketelmeer v.a. 1-4-2021

1 april 2021, start zomerseizoen

1 april, de nieuwe vlaggenmast is in gebruik genomen, de nieuwe havenvlag kan in top; het zomerseizoen gaat beginnen!

Schoonmaak- klusjes- teambuildingsdag, 24 maart 2021

Op woensdag 24 maart is er weer een aantal opstartklussen geklaard, zodat het seizoen kan beginnen; toiletgebouw en havenkantoor schoon, de trampoline staat weer en de waterslangen hangen weer op de steiger. Een mooie dag voor de werknemers om even bij te praten na de winter.

Wind en golven trotseren, 13 maart 2021

Natuurfotograaf Martijn de Jonge spotte vanuit Schokkerhaven de 'Umiak'. Schipper Sjoerd Wartena, winterligger in onze haven, trotseerde de pittige wind en golven van het Ketelmeer. Dank Martijn voor deze prachtige foto's!!

Voorjaarswerkzaamheden in volle gang, 1 maart 2021

Elk voorjaar weer een tijdrovend klusje, het afspuiten van de steigers

Start seizoen – zomer 2021

Het mooie weer lokt weer veel ligplaatshouders naar de haven, dat is fijn om te zien!! Begin april ontvangt u de 1-april-brief van het bestuur en de factuur voor het zomerliggeld.   

Sneeuwstorm, februari 2021

Ook in Ketelhaven heeft op 7 februari een sneeuwstorm gewoed, hierbij nog wat foto's

Atlantic Dutchesses aangekomen in Antigua, 24 januari 2021

Vandaag precies een half jaar geleden, op 24 juli, zwaaiden we the Atlantic Dutchesses (Melissa, Iris, Renate en Marieke) uit vanuit de haven, op weg naar een groot avontuur: deelnemen aan een roeiwedstrijd van La Gomera (Canarische eilanden) naar Antigua (Caribisch gebied).  Na 44 dagen onafgebroken roeien zijn ze vandaag aagekomen als eerste damesteam! Een geweldige prestatie, waarmee het bestuur dit team van harte feliciteert!! Foto's: in jachthaven Ketelmeer, vertrek uit La Gomera (het logo van de jachthaven is zichtbaar op de boot), aankomst in Antigua.

Ketelhaven even een witte wereld, 17 januari 2021

Op zondagmorgen 17 januari was het heel even winter in de haven. Even genieten dus!

Feestdagen, december 2020

Wij wensen alle gasten fijne feestdagen en een gezond 2021 toe! Op naar een seizoen met weer veel vaar- en genietuurtjes op de boot.

Winterwerkzaamheden gestart, 20 november 2020

Deze winter zal een groot aantal houten palen vervangen worden door stalen achterpalen. De afgelopen week startte de firma KLB Waterbouwwerken uit Genemuiden met de werkzaamheden.