Laatste nieuws 2020

9 mei 2021, eindelijk mooi weer

Mooi weer op deze moederdag: een cadeautje voor alle moeders én kinderen in de haven!

Ketelhaven Woensdagavond competitie, zomer 2021

Op woensdagavond 19 mei 2021 start de Ketelhaven Woensdagavond Competitie; een recreatieve zeilwedstrijd voor ligplaatshouders van Jachthaven Ketelmeer. De beste 6 van de 8 wedstrijden tellen mee voor de einduitslag, maar deelnemen aan minder dan 6 avonden is uiteraard ook mogelijk. Er wordt gestreden om de Gouden Meerpaalmuts. Op deze site > haveninfo > woensdagavond competitie vindt u meer informatie. Opgeven kan nog via: woensdagavondcompetitie@gmail.com

Uitbreiding jollensteiger, april 2021

Vandaag is de extra 'jollensteiger' afgemaakt, zodat alle bijbootjes in de zomer en de winter weer een plekje 'op het droge' kunnen krijgen. De mannen van KLB Waterbouwwerken uit Genemuiden hielpen de klus te klaren. 

Stormachtige paasdagen 2021

Het seizoen is ontstuimig begonnen. Tijdens de zeer koude paasdagen wisselen flinke buien met hagel, sneeuw en af en toe windkracht 10 af met prachtige blauwe luchten.

Wijziging bedieningstijden o.a. Ketelbrug m.i.v. 1 april 2021

Bijgaand een overzicht van de gewijzigde bedieningstijden van de Randmeren, het Ramsdiep en het Ketelmeer m.i.v. 1 april 2021: PDF bedieningstijden Randmeren, Ramsdiep, Ketelmeer v.a. 1-4-2021

1 april 2021, start zomerseizoen

1 april, de nieuwe vlaggenmast is in gebruik genomen, de nieuwe havenvlag kan in top; het zomerseizoen gaat beginnen!

Schoonmaak- klusjes- teambuildingsdag, 24 maart 2021

Op woensdag 24 maart is er weer een aantal opstartklussen geklaard, zodat het seizoen kan beginnen; toiletgebouw en havenkantoor schoon, de trampoline staat weer en de waterslangen hangen weer op de steiger. Een mooie dag voor de werknemers om even bij te praten na de winter.

Wind en golven trotseren, 13 maart 2021

Natuurfotograaf Martijn de Jonge spotte vanuit Schokkerhaven de 'Umiak'. Schipper Sjoerd Wartena, winterligger in onze haven, trotseerde de pittige wind en golven van het Ketelmeer. Dank Martijn voor deze prachtige foto's!!

Voorjaarswerkzaamheden in volle gang, 1 maart 2021

Elk voorjaar weer een tijdrovend klusje, het afspuiten van de steigers

Start seizoen – zomer 2021

Het mooie weer lokt weer veel ligplaatshouders naar de haven, dat is fijn om te zien!! Begin april ontvangt u de 1-april-brief van het bestuur en de factuur voor het zomerliggeld.   

Sneeuwstorm, februari 2021

Ook in Ketelhaven heeft op 7 februari een sneeuwstorm gewoed, hierbij nog wat foto's

Atlantic Dutchesses aangekomen in Antigua, 24 januari 2021

Vandaag precies een half jaar geleden, op 24 juli, zwaaiden we the Atlantic Dutchesses (Melissa, Iris, Renate en Marieke) uit vanuit de haven, op weg naar een groot avontuur: deelnemen aan een roeiwedstrijd van La Gomera (Canarische eilanden) naar Antigua (Caribisch gebied).  Na 44 dagen onafgebroken roeien zijn ze vandaag aagekomen als eerste damesteam! Een geweldige prestatie, waarmee het bestuur dit team van harte feliciteert!! Foto's: in jachthaven Ketelmeer, vertrek uit La Gomera (het logo van de jachthaven is zichtbaar op de boot), aankomst in Antigua.