Laatste nieuws 2018

lente in de haven

familie zwaan, de meerkoeten en futen zijn weer druk bezig met het nestelen in de rietkraag: lente in de haven!​

grote schoonmaak, 27 maart 2019

op woensdag 27 maart heeft het team van de jachthaven de grote schoonmaak gehouden; toiletgebouw en havenkantoor zijn goed onder handen genomen, de waterslangen zijn op de steiger gezet en de voorjaarspost is ingepakt. We zijn klaar voor een nieuw seizoen!

BHV-training, 1 maart 2019

Tijdens de jaarlijkse BHV-training krijgen de medewerkers van de jachthaven een halve dag instructies van Annette over het levensreddend handelen en andere EHBO-technieken. De andere helft van de dag besteedt Guido aandacht aan brandpreventie en brandblustechnieken. Ieder jaar weer een leerzame dag!  

drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst

In het heropende restaurant Lands End vond op vrijdagavond 18 januari het jaarlijkse winterevenement plaats. Ligplaatshouder Marti Rijken deed verslag van zijn reis naar Afrika, Suriname en de Caraïben. 130 belangstellenden volgden zijn informatieve en inspirerende lezing en genoten van een hapje en drankje voorafgaand en na afloop van de lezing.

Winterwerkzaamheden van start

De firma KLB waterbouwwerken is in de 2e week van 2019 gestart met het plaatsen van nieuwe buispalen; de houten palen worden voor een deel vervangen door stalen buispalen.